Φωτογράφιση γάμου – Μάκης & Ελευθερία

Φωτογραφία γάμου στην Βέροια & Νάουσα

Φωτογραφίες γάμου στην Βέροια και Νάουσα, Φωτογράφιση γάμου Μάκης & Ελευθερία

Φωτογράφιση γάμου στην Βέροια & Νάουσα

Ένας πολύ όμορφος γάμος του Μάκη & της Ελευθερίας που συνδύαζε τον ρομαντισμό μαζί με την αγάπη. Αυτά ήταν τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την σχέση τους. Η προετοιμασία του Μάκη στην Νάουσα έγινε με όλα έθιμα από φίλους και συγγενείς. Το κέφι από τους φίλους αμέτρητο, οι πλάκες στον γαμπρό συνεχόμενες μετά καταλήξαμε με χορούς κάτω από το σπίτι του.

Την ίδια στιγμή στο σπίτι της νύφης η Ελευθερία προετοιμαζόταν για τον γάμο της. Οι γονείς εμφανώς συγκινημένη αλλά παράλληλα ευτυχισμένοι. Τα αγαπημένα πρόσωπα της νύφης χόρευαν και γελούσαν γεμάτοι από την χαρά της ημέρας. Φυσικά όλοι μαζί καταλήξαμε έξω στο δρόμο να συνεχίσουν τους χορούς μαζί με όλοι την γειτονιά.

Η εκκλησία του Προφήτη Ηλία στην Βέροια όμορφα στολισμένη έδινε έναν αέρα ρομαντισμού. Όλο το σκηνικό έμοιαζε ιδανικό για τον γάμο τους. Η στιγμή της συνάντησης ήταν η έναρξη της χαράς όλων, η τελετή ξεκίνησε και τέλειωσε με χαρά και πολύ καλή διάθεση.

Η καλή διάθεση συνεχίστηκε έως το τέλος της ημέρας που ξεκίνησε το γαμήλιο πάρτη στο Κτήμα Γκαντίδη. Όλοι γιόρτασαν γεμάτοι χαμόγελα, από τις όμορφες στιγμές του γάμου που έκλεισαν αυτή την ημέρα πολύ όμορφα.

Την επόμενη μέρα σε ένα μοναδικό τοπίο στο Αρκοχώρι Νάουσας στο Κτήμα Κόκκινος που μας φιλοξένησε. Όλα έμοιαζαν έτοιμα για την φωτογράφηση του ζευγαριού που ξεκίνησε με φόντο το καταπράσινο βουνό. Ο περιβάλλοντας χώρος του κτήματος έδινε μια ρομαντική ατμόσφαιρα από άλλη εποχή. Το αμπέλι μας βοήθησε να αποτυπώσουμε στις φωτογραφίες του γάμου όλα τα συναισθήματα των παιδιών. Η χημεία του Μάκη και της Ελευθερίας μαζί με τους κουμπάρους μας έκανε να διασκεδάσουμε κι εμείς μαζί τους. Αυτό φάνηκε στο τελικό αποτέλεσμα. Το κελάρι ήταν και η τελευταία εικόνα από την φωτογράφηση, τα αρώματα από το κρασί ήταν εκείνα που μας οδήγησαν σε ένα γραφικό εστιατόριο μέσα στο Αρκοχώρι. Εκεί όλοι μαζί κλείσαμε με τον καλύτερο τρόπο, δημιουργήσαμε χαρούμενες εικόνες στο μυαλό μας και προστέθηκαν μαζί με τόσες άλλες από τον Γάμο των παιδιών.

Πίσω στην κατηγορία Φωτογραφία γάμου