Φωτογράφιση γάμου – Γιώργου & Ελενης

Φωτογραφία γάμου στο Μακροχώρι Βέροια

 

Φωτογράφιση γάμου | Γιώργος & Ελένη στο Μακροχώρι

Φωτογράφιση γάμου στο Μακροχώρι Βέροια

Η Ελένη και ο Γιώργος επέλεξαν να παντρευτούν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο Μακροχώρι. Ο γάμος λυτός σε οικογενειακό κύκλο με πρωταγωνιστές τα δύο τους παιδιά που συνόδεψαν τους γονείς τους στην εκκλησία. Η επιλογή να πραγματοποιήσουν τον θρησκευτικό τους γάμο συνειδητή με πρωταρχικό σκοπό να ευλογήσει ο ιερέας με τα λόγια του τον γάμο τους. Ο Γιώργος έφτασε στην εκκλησία με τα παιδιά τους και περίμεναν την νύφη.

Η Ελένη έφτασε και είδε τους τρεις άντρες της ζωής της να την περιμένουν στο κατώφλι της εκκλησίας. Το χαμόγελο άμεσο και πραγματικό, η τελετή πραγματοποιήθηκε με απόλυτη κατάνυξη. Όλοι μαζί άκουσαν τις ευλογίες του ιερέα, το στιλ των παιδιών απλό όπως και οι ίδιοι. Η ενδυματολογική διαφορετικότητα των παιδιών ήταν αυτή που έδινε μεγαλύτερη και πιο ειλικρινή βαρύτητα στο μυστήριο του γάμου. Σε έκανε να καταλαβαίνεις ότι ζούσαν το μυστήριο και την στιγμή, αυτό ήταν το ιδανικό να ζουν την στιγμή και να αποτυπώνουμε σε εικόνες αυτή την στιγμή. Μετά το μυστήριο ξεκινήσαμε για μια διαφορετική φωτογράφηση πιο εναλλακτική, σε ένα εγκαταλειμμένο εργοστάσιο. Οι πρώτες εικόνα έγινε στον δρόμο προς το εργοστάσιο, κάθε τόσο μία ωραία εικόνα εμφανιζόταν και αμέσως σταματούσαμε για να την αποτυπώσουμε.

Το εργοστάσιο τέλειο μέρος για όλο το προσωπικό στιλ του Γιώργου και της Ελένης, πολύ γρήγορα άρχισαν να μου δίνουν εικόνες και η φωτογράφιση του γάμου τους κύλησε πολύ όμορφα. Μετά από λίγη ώρα μπήκε στην φωτογράφιση και η κουμπάρα που φυσικά αύξησε όλο το χαρούμενο κλήμα. Στο τέλος καταλήξαμε να βγάζουμε φωτογραφίες που χοροπηδούσαν όλοι μαζί, μία ατμόσφαιρα ιδανική για αυτή την φωτογράφηση με αυτό το ιδιαίτερο αλλά δικό τους στιλ. Σε κάθε φωτογράφιση γάμου αυτό που μετράει είναι να βγαίνει στην επιφάνεια τα συναισθήματα και το στιλ του ζευγαριού. Η ανταμοιβή τα σχόλια της Ελένης μόλις τις έστειλα τις πρώτες εικόνες.

Πίσω στην κατηγορία Φωτογραφία γάμου