FAQs – Συχνές Ερωτήσεις

Εδώ θα βρείτε απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις

Ελπίζουμε με τις απαντήσεις στην κατηγορία FAQs – Συχνές Ερωτήσεις να σας βοηθήσουμε να λύσετε τις απορίες σας.

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΕ;

Με την φωτογραφία έχουμε μεγαλώσει καθώς η μητέρα μας Βούλα Κώστογλου ήταν φωτογράφος ήδη από το 1969. Από τις πρώτες στιγμές της ζωής μας που θυμόμαστε, μας μετέδωσε το πάθος και την αγάπη για τη φωτογραφία. Γενικότερα την αποτύπωση της ζωής σε εικόνες. Υπάρχει συνεχή εξέλιξη με σεμινάρια. Προσπαθούμε να μην σταματάμε ποτέ και πάντα ψάχνουμε το επόμενο βήμα που θα μας βελτιώσει!

 

ΤΑΞΙΔΕΥΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ;

Ταξιδεύουμε εκτός Βέροιας σε διάφορους προορισμούς.

 

ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΑΤΕ ΤΟ STYLE ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΑΣ;

Το style μας είναι φυσικό και αυθόρμητο. Μας αρέσει να αποτυπώνουμε την ιστορία του γάμου σας μέσο της φωτογραφίας. Είμαστε δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε αλλά ξέρουμε πότε να καταγράψουμε τις στιγμές του γάμο.

 

ΜΕ ΤΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ;

Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας, επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές και πάντα έχουμε μαζί μας back up εξοπλισμό.

 

ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ;

Το προσωπικό που θα έρθει στον γάμο σας, όπως και εμείς, είμαστε ασφαλισμένοι και έχουμε μαζί μας ότι δικαιολογητικά χρειάζεται στην περίπτωση ελέγχου κατά την διάρκεια της δεξίωσης.

 

ΠΟΣΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΜΑΣ;

Πάντα είμαστε 2 φωτογράφοι την ημέρα του γάμου σας. Αυτό σημαίνει ότι οι προετοιμασίες σας στα σπίτια σας θα είναι παράλληλες χωρίς να χρειαστεί να ντυθεί ο γαμπρός από πολύ νωρίς.

 

ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΜΑΣ;

Συνήθως είμαστε μαζί σας για 6-10 ώρες. Μέσα σε αυτές τις ώρες δίνουμε την απόλυτη προσοχή σε όλες τις στιγμές του γάμο σας!

 

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΤΕ;

Οι φωτογραφίες που θα πάρετε είναι ξεκαθαρισμένες. Συνήθως παραδίδουμε περίπου στις 800-1500 φωτογραφίες σε ένα γάμο. Βλέπουμε τις φωτογραφίες του γάμου σας μια μια και γίνεται επιλογή των καλύτερων.

 

ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΑΣ;

Εξαρτάται από το πρόγραμμα μας, συνήθως μέσα σε 3-5 εβδομάδες σας δίνουμε τα δείγματα των φωτογραφιών, όπως και τα δείγματα των άλμπουμς που έχετε επιλέξει. Από την στιγμή που θα κάνουμε τις τελικές διορθώσεις στα άλμπουμς γίνετε η αποστολή των αρχείων για εκτύπωση και ο χρόνος παραδώσεις είναι 15-20 εργάσιμες μέρες.

ΚΑΝΕΤΕ BACK UP ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΜΑΣ;

Χρησιμοποιούμαι την μέθοδο πολλαπλών back up. Έτσι είμαστε σίγουροι ότι δεν θα έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις. Αφού σας παραδώσουμε τις φωτογραφίες κρατάμε back up.

 

ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΛΜΠΟΥΜ;

Ναι βέβαιος. Πρώτα στήνουμε το προσχέδιο του άλμπουμ σας σε ψηφιακή μορφή. Μετά το βλέπετε και μας ενημερώνεται αν θα χρειαστείτε κάποια αλλαγή. Τέλος το στέλνουμε για εκτύπωση! Τα άλμπουμ μας είναι χειροποίητα, ψηφιακά με πολλές επιλογές εξωφύλλων.

 

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕΤΟΥΣΑΡΙΣΜΕΝΕΣ;

Όλες οι φωτογραφίες που θα παραλάβετε περνάτε από δύο στάδια επεξεργασίας. Το πρώτο στάδιο είναι η φωτεινότητα και η αντίθεση και το δεύτερο στάδιο είναι το χρωματικό ύφος των φωτογραφιών. Οι φωτογραφίες που θα συνθέσουν το άλμπουμ σας περνάνε και από ένα τρίτο στάδιο επεξεργασίας, το retouching.

 

ΤΡΩΤΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΜΑΣ;

Οι περισσότεροι γάμοι ξεκινάνε από νωρίς το μεσημέρι και καταλήγουν στην δεξίωση το βράδυ. Καλό είναι να υπάρχει ένα μικρό τραπέζι στην δεξίωσης ώστε να μπορέσουμε να αφήσουμε τα πράγματα μας και να φάμε κάτι πριν ξεκινήσει η δεξίωση σας.

 

ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ;

Καλό είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας νωρίς από την ημερομηνία του γάμου σας. Ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να κλείσουμε ένα γάμο ένα μήνα πριν ή ένα χρόνο πριν.

 

ΤΟ COPYRIGHT ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ;

Από το ψηφιακό αρχείο που σας παραδίδουμε μπορείτε να εκτυπώσετε και να ανεβάσετε στα social media ότι θέλετε! Το copyright των φωτογραφιών παραμένει σε εμάς που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις φωτογραφίες για διαφημιστικό σκοπό αλλά μόνο για προσωπική χρήση.

 

ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ VIDEO;

Έχουμε την δική μας ομάδα cinematographers όμως ο κάθε γάμος είναι διαφορετικός και μπορεί το style της ομάδας μας να μην σας ταιριάζει οπότε μπορούμε να σας προτείνουμε videographers / cinematographers με τους οποίους συνεργαζόμαστε και εμπιστευόμαστε.

 

ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ;

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία σχετικά με τον κόστος, απλά ενημερώστε μας και μπορούμε να το συζητήσουμε.

 

ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΓΑΜΟΥΣ;

Ναι βέβαιος! Κάνουμε φωτογραφίσεις Εγκυμοσύνης, Νεογέννητα παιδάκια, Οικογενειακές φωτογραφίσεις, Καλλιτεχνικά Πορτραίτα, Επαγγελματικά πορτραίτα, Φωτογραφίσεις χώρων, Φαγητού και πολλά άλλα.

 

Εδώ θα βρείτε απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις – FAQs

Ελπίζουμε με τις απαντήσεις στην κατηγορία FAQs – Συχνές Ερωτήσεις να σας βοηθήσουμε να λύσετε τις απορίες σας.