Φωτογράφιση Κέντρου Αισθητικής Ιατρικής Προσώπου και Σώματος Βέροια – AESTHETIC CENTER

Φωτογραφίες Κέντρου Αισθητικής

Το Aesthetic Center αποτελεί το πλέον σύγχρονο κέντρο για υπηρεσίες Αισθητικής Ιατρικής και Συμβατικής αισθητικής για πρόσωπο και σώμα. Η επιστημονική ομάδα του Aesthetic Center,με την πολυετή εμπειρία του και υπό την στήριξη/επίβλεψη του ιατρού Ισαακίδη Πρόδρομου , σας καθοδηγεί στην κατάλληλη θεραπεία για τις δικές σας μοναδικές και εξατομικευμένες ανάγκες.

Στο Aesthetic Center, επενδύουμε συνεχώς σε ιατρικό εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας, με διαφορετικές λειτουργίες καλύπτοντας όλο το φάσμα της αισθητικής ιατρικής, καθώς και σε ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα ομορφιάς, που βοηθούν να αντιμετωπίσουμε τα σημάδια του χρόνου και όχι μόνο. Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες, και των δύο φύλων.

Αυτές περιλαμβάνουν:

  • Ολική αποτρίχωση όλων των τύπων δέρματος με τη χρήση του τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματος και ταχύτατου laser, Alexandrite Elite II.
  • Μείωση κυτταρίτιδας, ρυτίδων, σύσφιξη δέρματος με τη χρήση τελευταιας τεχνολογίας εξοπλισμού για αμεσα και βελτιστα αποτελέσματα.
  • Μεσοθεραπεία προσώπου και ματιών με τις πρωτοποριακές τεχνολογίες Dermapen και Wish, μεσω των οποίων η μεσοθεραπεια γίνεται χαδι.
  • Ταχεία ανάπλαση δέρματος, ανώδυνα, μεθόδων δερμοαποξεσης και Fractional CO2

Τηλέφωνο:(+30) 23310-60960

Κινητό:(+30) 6973229139

Βενιζέλου 13 Βέροια, 4ος όροφος

http://aesthetic-center.gr/

Πίσω στην κατηγορία Φωτογράφιση Επαγγελματικών Χώρων