Φωτογραφία Βάπτισης – Baptism Photography

Η Βάπτιση του παιδιού σας είναι από τις πιο σημαντικές της ζωής σας, γι’ αυτό προσπαθείτε πολύ καιρό να την οργανώσετε σωστά. Ο φωτογράφος της Βάπτισης σας είναι βασική επιλογή. Συνδυάζοντας την αγάπη μας για την φωτογραφία και την μοναδικότητα του καθενός προσπαθούμε να την αποτυπώνουμε μέσα από το φακό μας. Μας αρέσει να μοιραζόμαστε το πάθος μας για την φωτογραφία με τους ανθρώπους που συνεργαζόμαστε. Ζήσε την στιγμή και απελευθέρωσε τα συναισθήματά σου. Εμείς θα τα αποτυπώσουμε, στις εικόνες που θα χαρακτηρίζουν την προσωπικότητα σου μέσα από την καλλιτεχνική μας ματιά.

«Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά». (Μικρός Πρίγκιπας)

Η υπομονή είναι η λέξη κλειδί για να έχουμε όμορφες φωτογραφίες βάπτισης. O αυθορμητισμός των παιδιών μας βοηθούν να αποθανατίσουμε μοναδικές τους στιγμές σε συνδυασμό με την δημιουργικότητά μας . Αφήνουμε τα μωρά να εκφράζονται ελεύθερα γιατί τις πιο ωραίες εικόνες τις έχουμε δημιουργήσει από τέτοιες στιγμές. Εξάλλου αυτά είναι και οι πρωταγωνιστές στην φωτογράφιση βάπτισης και εμείς καλούμαστε να αποτυπώσουμε τα γέλια τις χαρές και τις συγκινήσεις που βιώνουμε μαζί τους. Η φωτογράφηση βάπτισης είναι ένα γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό, και για αυτό τον λόγο οι φωτογράφοι βάπτισης εστιάζουν στην μοναδικότητα κάθε παιδιού, στην συμπεριφορά του, σε ένα χαμόγελο, σε μία αγκαλιά ή ένα φιλί τόσο γλυκό που το νιώθει όποιος δει αυτή την εικόνα. Ο σκοπός της φωτογραφίας είναι να μεταδώσει όλα τα συναισθήματα και σε μία τέτοια στιγμή υπάρχουν πολλά. Αυτό είναι που καλούμαστε να κάνουμε στην Βάπτιση του παιδιού σας.

Έτσι κι εμείς αποτυπώνουμε με τα μάτια της καρδιά σας το σημαντικότερο πλάσμα στον κόσμο για εσάς. Οι φωτογραφίες είναι αυτές που θα πουν την ιστορία εκείνης της ημέρας στο παιδάκι σας. Το τελικό αποτέλεσμα θέλουμε να είναι η δική σας ιστορία που θα σας συντροφεύει και θα διηγείστε σε όλη σας την ζωή.