Φωτογράφιση γάμου & βάπτισης – Ευθύμης & Χριστίνα

Φωτογραφία γάμου & βάπτισης στην Βέροια

Φωτογραφίες γάμου και βάπτισης στην Βέροια Φωτογράφιση γάμου Ευθύμη & Χριστίνας

Φωτογράφιση γάμου & βάπτισης στην Βέροια

Ένας πολύ όμορφος γάμος του Ευθύμη & της Χριστίνας μαζί με την βάπτιση των όμορφων διδύμων τους.

Στην προετοιμασία της Χριστίνας υπήρχε διάχυτη η συγκίνηση, μόλις τα μωρά ετοιμάστηκαν πήρε σειρά και η Χριστίνα. Το νυφικό της Χριστίνας ήταν τόσο ξεχωριστό και όμορφο που αναδείκνυε το προσωπικό της στιλ. Η προετοιμασία του Ευθύμη έγινε με πολύ κέφι από τους φίλους και συγγενείς. Κατέληξε με χορούς κάτω από το σπίτι του. Η εκκλησία του Αγίου Αντωνίου στην Βέροια όμορφα στολισμένη έμοιαζε ιδανικό για τον γάμο και την βάπτιση των παιδιών τους. Η φωτογράφιση γάμου εκείνη την ημέρα ιδιαίτερη λόγο του γάμου και των δύο βαπτίσεων αλλά μια ευκαιρία για πολλές ωραίες εικόνες.

Στη συνέχεια ακολούθησε δεξίωση στο Ξενοδοχείο Αιγές Μέλαθρον στην Βέροια που όλοι γιόρτασαν γεμάτοι χαμόγελα. Γρήγορα ξεσήκωσαν τις οικογένειες τους, και έτσι το πάρτυ συνεχίστηκε για αρκετές ώρες. Η δυνατότερη στιγμή φωτογραφικά στην δεξίωση ήταν όταν ο μπαμπάς της νύφης χόρεψε με την κόρη του. Εκείνη την στιγμή τα συναισθήματα ξεχείλισαν μέσα από τις καρδίες και πλημμύρισαν όλη την αίθουσα. Ακόμα κι εγώ την στιγμή που φωτογράφιζα σκέφτηκα την κόρη μου και δημιούργησα την ίδια εικόνα με εμάς τους δύο. Αυτό είναι που μου έμεινε χαραγμένο στο μυαλό μου. Οι στιγμές που μπορώ μέσα από τις εικόνες που δημιουργούνται να τις αποτυπώσω και να ακουμπίσουν την ίδια στιγμή την καρδία μου είναι αυτές που με κάνουν να αγαπώ περισσότερο την φωτογραφία.

Στην φωτογράφηση που έγινε τις επόμενες μέρες ήμασταν πολύ τυχεροί γιατί εκείνο το διάστημα συμβαίνει ένα μοναδικό φαινόμενο στην περιοχής μας. Οι ανθισμένες ροδακινιές μας δίνουν μαγικές εικόνες λόγο των χρωμάτων και της τεράστιας έκτασης του φαινομένου. Τα όμορφα παιδάκια τους ήταν εκεί πως θα μπορούσαν άλλωστε, είναι δυο γλυκά παιδιά που ταίριαζαν σε όλο το τοπίο. Μετά καταφέραμε να συνεχίσουμε με το ζευγάρι την φωτογράφηση και μέσα στο ροζ τοπίου ενός χωραφιού ξαφνικά εμφανίστηκε ένας δημοσιογράφος που έβγαζε live το φαινόμενο στην εκπομπή του ALPHA ΄΄ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ΄΄ με την Ναταλία Γερμανού.

Πίσω στην κατηγορία Φωτογραφία γάμου